Βράβευση της Expansion Method από το ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων, στο Γουδή, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο«ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, παρουσία μελών του Δ.Σ. των δυο Συλλόγων και του Διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κυρίου Μανώλη Παπασάββα, τίμησε με το Μετάλλιο του Υποστηρικτή την καινοτόμα ψυχολογική μέθοδο Expansion Method, τον πρόεδρο του Διεθνούς Συμβουλίου της μεθόδου, Αργύρη Μάρδα Στραβελάκη, όπως επίσης και το ιδρυτικό μέλος της μεθόδου Αθανάσιο Λυμπεριάδη και την συγγραφέα Ιζαμπελα Παλάσκα, υποστηρίκτρια και σύμβουλο της μεθόδου για την συνεισφορά στην θεραπεία του καρκίνου.  

«Η επίσκεψή σας, είπε η κυρία Βαρδινογιάννη καλωσορίζοντάς τους, αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός για ολόκληρη την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ και ανεκτίμητη συμπαράσταση για τα παιδιά που νοσηλεύονται εδώ και τις οικογένειές τους. Σας υποδεχόμαστε όλους ως ξεχωριστούς φίλους καθώς η βαθιά σας ευαισθησία για τα παιδιά εκφράστηκε έμπρακτα μέσα από πρωτοβουλίες σας με αποτέλεσμα να συμβάλετε όλοι στο έργο μας, ειδικά στον τομέα της ψυχολογίας που τόσο το έχουν ανάγκη».

«Η τιμή είναι πολύ μεγάλη και σας ευχαριστούμε για την αναγνώριση του έργου μας, είπε ο κύριος Μάρδας στην εκφώνησή του.  Συνεργαζόμαστε εδώ και 2 χρόνια με φορείς και συλλόγους συμβάλλοντας στην ψυχολογική αποκατάσταση ανθρώπων που ταλανίζονται από τον καρκίνο.  Τα αποτελέσματα της έρευνάς μας είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά και θα συνεχίσουμε με νέες συνεργασίες πάντα στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ και των παιδιών”.   

Η Expansion Method είναι η καινοτόμος ψυχολογική μέθοδος που κατάφερε να μειώσει τον χρόνο της ψυχολογικής θεραπείας σε μόλις 3 ημέρες. Περισσότερα στο www.expansionmethod.com